Browserupdate aangeraden

Je browser wordt niet meer ondersteund. Gebruik een van de onderstaande browsers om de website optimaal te gebruiken

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge

Rotterdam. Make It Happen

Een platform voor ondernemend Rotterdam

Rotterdam Make It Happen (RMIH) is een samenwerking van toonaangevende bedrijven die verantwoordelijk zijn voor de citymarketing voor Rotterdam. Samen startten ze de Rotterdam Branding Toolkit (RBT) – een platform met duizenden middelen om Rotterdam te promoten.

Jaar 2018
Services Webdesign Webdevelopment Webbeheer
Website rotterdammakeithappen.nl
Contact philip.lok@studio418.nl 010 820 85 40

Rotterdam Make It Happen is een interactief platform waarin bedrijven, ondernemers en andere partijen elkaar stimuleren om succesverhalen te maken en te delen met elkaar. Door dit op een positieve en eenduidige manier te doen wordt het verhaal van Rotterdam versterkt.

 

Om de gebruikers te ondersteunen en bij het maken van deze verhalen worden gratis, goede en actuele materialen (afbeeldingen, video’s, teksten, audio en presentaties) vrijgegeven.

We vonden het belangrijk om een dynamische omgeving te creëeren waarin gebruikers op reguliere basis willen terugkomen.  Om dit te stimuleren hebben we bijvoorbeeld collecties bedacht.

 

Een collectie is een verzameling van afbeeldingen, video’s maar ook teksten en rapporten binnen hetzelfde thema. Je kunt het zien als een startpakket voor het schrijven van je eigen showcase. Door een zo volledig mogelijk pakket aan te bieden hoeven ze geen uren meer te besteden aan het vinden van de juiste assets en informatie maar simpelweg op een knop te klikken!

Resultaat

Het ontwerpen en ontwikkelen van een dynamisch platform, waarin interacties centraal staan, is zonder meer gelukt. Om dit te kunnen bereiken hebben we een concept ontwikkeld waarin het gedachtegoed van RMIH en de behoeften van hun doelgroepen samenkomen.

 

De Rotterdam Branding Toolkit bevat ruim +1500 downloadbare media-objecten waarmee de bezoekers aan de slag kunnen om hun verhaal over Rotterdam te delen. De gehele website is in WordPress te beheren, inclusief de beeldbank.

 

 

Wil jij ook je online aanwezigheid en representatie verbeteren? Stuur ons een berichtje!

Neem contact op

Volgende case

Stichting Roparun